Sportklubben #6: NHL-låna eller inte?

LT:s reportrar Andreas Hanson och Jacob Sjölin är tillbaka vid mikrofonerna och diskuterar de senaste nyheterna kring SSK.
Samuel Fagemo och Axel Andersson lånas in tillfälligt från deras NHL-klubbar – är det rätt eller fel att bygga ett lag med korttidslån? Är fördelarna fler än nackdelarna med att ta in spelarna? Där är Hanson och Sjölin inte överens.
Blickarna riktas också mot SSK:s två avslutande matcher i Skoda Trophy, Ludwig Blomstrands avstängning, Christopher Bengtssons skada, fjärdekedjans förvandling – och ett av SSK:s backpar lyfts fram som potentiellt ett av hockeyallsvenskans bästa.
Glöm inte att du varje dag hittar senaste nytt om SSK på LT.se och på Hockeypuls.se.

Publicerat av

Andreas Hanson

Andreas Hanson

Sportjournalist på LT i Södertälje.