Allt är som det ska.

Jag fick inte jobbet! Det känns både OK och WTF! För i går kände jag plötsligt att jag verkligen VILLE. Jag var på en nätverksledarutbildning och fick kontakt med en supertrevlig kvinna, och i samtalet med henne kände jag bara ”JA JAG VILL! Jag VILL ha den här tjänsten!” Hon hade just det jobbet jag hade sökt, fast på en annan enhet. 

Och jag tänker att det blir som det ska. Allting blir (och är) som det ska. Det finns något annat som styr, det är jag övertygad om. En högre kraft. Jag är inte religiös, tror inte på ”Kyrkans Gud” med synd och straff. Men jag tror på en andlig kraft, något som är större än jag själv. Jag ber om vägledning och jag ber om förstånd. För att kunna få vägledning behöver jag vara stilla. Inte vara i bruset hela tiden. Jag behöver ”logga ut”. På riktigt. Gå ut i skogen, känna doften från löven på stigen, uppleva tystnaden och stillheten. Se på björkarnas gula kronor. Andas. Stanna upp. Bottna i mig själv.

Förut vågade jag inte det. Det fanns för mycket inuti som jag var rädd för att möta. Jag ville inte känna smärta. Jag hade lagt på ett lock och stängt av. Men livet skickade på mig situationer och möten, som till sist gjorde att jag inte hade något val. Jag blev mer eller mindre tvungen att lyfta på locket igen. Jag är så innerligt tacksam för det!

I dag är jag ledig. En alldeles egen dag att göra vad jag vill med! Jag ska luncha med min väninna, men innan dess vill jag städa. VILL skrev jag. Jag MÅSTE inte städa, jag har valt att göra det. Och då går det mycket lättare! Visst är det bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *