Walk-about

Nu har jag vinterdäck på bilen! Det var inte meningen, jag skulle bara in på Däckverkstan (som för övrigt har kanontrevlig personal och bra service!) för att få hjälp med en ”pyspunka”, men fick rådet att byta till vinterdäck när jag ändå var där. Så jag är redo! Come on ba´! Snöa på!

Det känns lite märkligt att ha vinterdäck samtidigt som båten fortfarande ligger i. Det känns lite märkligt också att det är så varmt så sent i oktober. Jag gick på ”walk-about” i solen i dag, först genom skogen, men på tillbakavägen gick jag efter stranden. Solen värmde och glittrade på vattnet, jag passade på att ta några bilder med mobilkameran.

Livet är gott. I dag är jag tacksam för

  • att jag får bo med naturen och havet så nära
  • att jag har bakat matbröd
  • att Volvon är nyservad – och försedd med vinterdäck

En kommentar till “Walk-about”

  1. Nu har jag läst igen alla dina småbloggar 🙂

    Det där med lokalsinne å E4,alltför lite bensin känner jag bara SÅ igen mig i!!!
    Gamla minnen då…Jag å mina kompisar blir alltid så chockade när vi kommer på hur länge sedan det var vi gjorde ngt :S

    denna då,underbart..Vill oxå ut å gå i naturen…Det saknar jag verkligen fr mitt ”barndomshem”,å sverige…Finns fina platser här oxå,men då måste man åka så långt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *