Järvsö t o r

Spend some time with me

in Silence

just for once

Let our soules meet

in this cold Novembernight

I want your tender fingertips

to caress my  waiting hip

You talk to much

Hoppla, hur kunde det bli så där då? Jag bara lät fingrarna dansa över tangenterna och så blev det en dikt. På engelska dessutom. Aldrig upphör man att förvånas!

I dag var vi på dop i Järvsö. Lång väg att köra, men det var det värt. Bara att komma till Hälsingland fyller mig med en speciell känsla som jag inte kan förklara. Jag gillar Hälsingland med sin vackra natur. Dessutom har jag många fina minnen härifrån. Dopet var trevligt och lille Felix var charmig och ”pratade” med prästen och oss andra i kyrkan. Felix pappa visade sig ha stor släkt,och mamman har också en hel del släktingar, så det var många där som ville den här dagen med honom.

Efter dopkaffet gick det fort hem, döttrarna skulle iväg på sitt på lördagkvällen, och jag hade bråttom hem till skogen och stjärnorna och någon som bjöd mig på en god middag. Dessutom kom det ett lass med stora snöflingor, vad kan man mer begära? Eld i kaminen, ljus och lugn och ro.

Jag har rest både fredag och lördag, och i morgon ska jag till Söderhamn. Men nu ska jag sova, bara tvättmaskinen är klar. Nattuggla som jag är så kör jag på fast klockan närmar sig två.

Men disken spar jag tills i morgon. Nån måtta får det vara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *