Vaknar upp i mitt Vinterland

Vaknar upp i mitt vinterland, och snön fortsätter att falla! I dag skulle jag vilja vara på flera ställen samtidigt. Här, precis där jag är, skulle jag vilja vara, och då skulle jag baka Lussebullar till första advent. Kanske skulle mina döttrar komma och baka med mig. Jag skulle också vilja åka till en affär i Valbo, där jag köpte en DVD som inte fungerar. Och får jag inte en ny kommer jag att tala om på vilken affär jag köpte den, men dom får en chans till. Jag var dit en gång, då tog killen med sig DVD:n, kom tillbaka efter en stund och sa att den fungerar hur bra som helst, det är nog någon sladd som är glapp. OK tänkte jag, åkte hem och provade, men det var fortfarande samma fel. Men jag ger mig inte. Så det skulle vara ett alternativ, att åka dit och få det problemet ur världen. Nu är det så, att jag ska jobba i dag, och det vill jag också! Och det är avtalat, så då gör jag det.
Måtte snön ligga kvar nu.

Let it snow!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *