Should I stay or should I go?

Det blåser så det visslar i mitt hus. Det är verkligen jättemysigt att vara här nu, med snön som yr runt knutarna och den hårda vinden utanför. Här inne sitter jag, elden sprakar och jag har ätit Tacos och är varm och lite lycklig och allt är bara fantastiskt bra!

Ändå finns det en känsla inuti som säger att jag borde dra till stan. Jag har varit här förr när det har visslat i huset på grund av vinden, och det slutade med att träden föll utanför och det blev strömavbrott och kolsvart och när jag tog en ficklampa och gick till fönstret och lyste ut med den, såg jag att det låg grankvistar mot hela fönsterrutan! Där har jag ett altandäck och där ska det inte vara granar! En stor gran hade fallit över huset visade det sig, men jag hade änglarna med mig då också, och det blev inte så stora skador. Men inuti mig var det skräck och rädsla och jag var inte kaxig den natten kan jag säga, där jag satt i soffan med katten i knät.

Men nu är det inte så illa vad jag kan förstå, så jag stannar en stund till.

Mina tjejer hade bakat Lussekatter i dag, och dessutom var de till mormor. Jag är så tacksam att hon bor på Hilleborg. Det känns tryggt att veta att hon har hjälp dygnet runt, och personalen där är vänliga och gör ett fantastiskt jobb.

Shit nu ökar visst stormen…jag hör hur det bara dånar där ute. Skulle kanske ha åkt härifrån ändå.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *