Men jag försöker låta som om jag har koll

Hela dan satt jag i sängen i min morgonrock och skrev på boken.  När jag skriver, när jag ringer affärssamtal eller vad jag än gör, så gör jag det i sängen. Jag brukar tänka på det, när jag ringer olika företag för att boka in en presentation, att dom skulle bara veta, att jag sitter i morgonrock i bingen med håret på ända och försöker låta som en sofistikerad affärskvinna i kavaj och kjol, ja, som en som har koll typ.

Jag har försökt ha kontor med skrivbord från IKEA WORK och hyllor med tidskriftssamlare och små håliga burkar att ha gem i och hela kittet, men det slutar alltid med att jag sitter med laptopen i knät i sängen.

När det är dags för revisorn att få mina fakturor och kontoutdrag och skattedeklarationer och verifikationer och Gud vet allt han ska ha, så sätter jag mig i bingen, sorterar upp högar med papper runt om mig, och sen kan jag inte ta mig därifrån för då hamnar alla papper i en enda hög igen och så får jag börja om.

Jag hade bokat in restaurangbesök med Anita och Brittis, så jag åkte till stan i snöyran. Vi träffades halv sju på ”Libanesen”, men där var det väldigt mycket folk, så vi valde ”Kungshallen” i stället. Vi har det himla trevligt ihop, och pratar om allt från relationer till julstök.

Himmel vad det snöar! Jag tycker det är helmysigt. Helst hade jag velat vara hemma i huset nu, men jag orkade inte åka ut dit igen efter att vi hade varit och ätit. I morgon jobbar jag i Tierp, och det blir lite kortare väg att köra när jag sover i stan.

Jag behöver ge en skrivuppgift till en patient i Tierp i morgon. Jag trodde att jag hade den på mottagningen. Eländigt nog hittade jag den inte, men jag har tur att ha kollegor i branschen, så jag ringde P som lovade att maila över den. Tur att man har kontakter ibland. Det är inget man googlar på, precis.

Katten, som är tio år, har börjat jaga sin svans igen, som hon gjorde när hon var kattunge. Inte vet jag om hon genomgår en regression, men det är säkert bra. 

”Har hon lite att göra, eller?” frågade min vän som var här i kväll. Ja, så är det nog.

Men det har inte jag. Jag har energi och kreativitet, jag har ett jobb och ett företag och en blogg, och jag skriver en bok. Bara så att ni vet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *