Ute lyser ett hjärta

Fredag och ledig, var in till stan och handlade, men före det satte jag upp ett ljusnät över några små granar på baksidan occh det blev jättefint! TV lovade mer snö på söndag, det ser jag fram emot, då ska de små lamporna lysa under snön. Jag blir så barnsligt glad när jag tittar ut på ljusnätet, som faktiskt blev format som ett hjärta.

Jag har tittat på IDOL och är i spänd förväntan nu, när någon ska röstas ut. Johan och Kevin är dom jag håller på, alla fyra är verklligen duktiga och sjunger bra, men det är med fart i Johan och Kevin, mer ös. Jag gillar rock mer än ballader och städad musik, fast det finns ju lugna låtar jag bara älskar.

På tal om musik, i dag spelade jag min första jul-CD. Kändes tillåtet tycker jag, det är ju i dag många börjar adventsfirandet med ljusstakar i fönstren. I natt när jag kom hem lyste det i flera fönster runt där jag bor, det var så fint. Jag har bara en ljusboll än så länge, men det kommer, var så säker!

I ugnen står en potatisgratäng och jag har stekt fläskfilé, det blir sen middag i dag. Det ska bli gott och det kanske inte är så nyttigt att äta mittinatten, men mysigt!

Tacksam i dag för:

  •  en ledig dag
  • ljusnätet, och för att sladden räckte
  • ett telefonsamtal som gjorde mig varm

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *