Nu lyser det i alla mina fönster

Your Inner Being is always guiding you toward what you are wanting.

(Abraham-Hicks)

Jag ville bara förmedla den texten. Ibland är det svårt att våga lita på sin magkänsla. Men lyssnar man riktigt noga så finns svaret. Visioner  är till för att förverkligas. Så våga tro, följ din dröm. Ta ett steg i den riktning du vill gå, och se vad som händer.  ”Är det rätt, så är det lätt” (citat Kay Pollak).

Det blir som vi tänker! När människor i min närhet börjar prata om influensan och vinterkräksjukan, då deltar inte jag i samtalet. Jag byter ämne eller tänker på något som gör mig glad! Att bada i havet till exempel, eller hur kul det ska bli att åka nercabbat i sommar, eller mitt guldglittriga nagellack som jag brukar måla tårna med till jul. Inte vill jag framkalla nån jädrans vinterkräksjuka! Nej jag vill vara lycklig och frisk.  

Det vi fokuserar på, det växer. Om jag fokuserar på tacksamhet så får jag mer att vara tacksam för. Gud så enkelt.

I alla mina fönster lyser det. Det är stjärnan, ljusbollen jag fick av döttrarna till födelsedan, två adventsstakar, och ljusringen från IKEA som har hängt med alla år. När jag hade satt upp allting gick jag ut i mörkret och kollade. Jag ville se hur det såg ut utifrån. Jättegulligt var det!

På tisdag ska jag hem till en tjej som jag var kompis med på högstadiet. Det är så kul att vi har fått kontakt igen. Vi träffades en gång i somras, och gick ut och åt, och då hade vi inte setts sen i nian. Hon blev mamma då, och det gjorde att vi tappade bort varandra. Dessutom kommer min andra kompis från skolan, men hon och jag hör av oss till varandra vid födelsedagar och så.

Vi gick på Brynjan. Där var det spännande. I samband med Brynjans jubileum häromåret (jag vill inte veta hur många jubileumsår det var), skrev jag en dikt som publicerades i Gävles andra lokaltidning. Så här:

BRYNJAN-67

Cutex ljusrosa

i tre lager

på mina avbitna naglar

Tänk om

han inte kommer

det pirrar i hela mig

svart mascara

tjockt

under silverblå ögonlock

En Coca-Cola

och en Negerboll

tvåochfemti

 

Klockan över åtta

var är han

godegud gör så han kommer

Lyckliga Gatan

Magical Mystery Tour

Dock of the bay

 

Blicken

mot dörren hela tiden

Nu äntligen!

 

Varm inuti

nu är jag lycklig

undrar om han vet

 

sextisju

jag var fjorton

Minnena lever än

*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *