Alvedon och en ”pancake”.

Tja, det är inte så illa det här ändå. Jag har lagat Tortillas med spenat och Keso i, och mailat lite, skickat uppgift om vad det kostar att ta in mig som konsult, snytit mig femtioelva gånger, blommograferat till Ingemar som fyller år i dag, många år, men han var sjuk han med, och sa i telefon att något baluns skulle det inte bli. Och så har jag fått ett trevligt telefonsamtal från en som gillar min Blogg, och själv ringde jag till P-O som jag ska fika med på Fågelsången endera dan. Dessutom fick jag oväntat besök, och som tur var hade jag GEVALIA hemma.

Det är rätt rörigt här men det får det vara när man går på sparlåga.

Tjugofemåringen är upprörd, det har kört ihop sig med CSN. Vilken tur att hon har en mamma som gillar att känna sig behövd, och som kan låna ut lite pengar tills det ordnar sig.

Jag har en föreläsning i kväll och den tänker jag genomföra. Det ser jag fram emot! Om jag drar i mig ett par Alvedon och en halvliter citronvatten, lägger en pancake och lite rouge, plus det vanliga; mascara, eyeliner och lipgloss av värsta sorten (VS skulle Ingvar ha sagt), och om jag ler hela tiden, då märks det nog inte att jag är halvdöd. 

För prata kan jag ändå. Jag garanterar. 

 

En kommentar till “Alvedon och en ”pancake”.”

  1. Det tror jag att du kan… 😉

    Krya på dig!!
    (var det DÄRFÖR det damp in mass-mail fr dig i min inkorg idag??!! HAHA)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *