Nu får dottern rulla in sig i en sovsäck, och börja köa.

Tog bilen från dotterns place, satte GPS:en på Olof Palmes Gata 14, lutade mig tillbaka och gjorde som hon sa, hon i GPS:en, och det gick bra tills jag kom i Gullmarstunneln, då var det ingen satellitmottagning och då fick jag chansa där tunneln erbjöd två avfarter. Det blev rätt! Den där GPS:en har jag tjänat in tio gånger om, för jag har kört så mycket fel i mina dar! Den är jag verkligen glad att jag har.

Sjutti spänn i timmen kostade det på Norra Latins P-hus. Undrar om Tierps kommun tar det? Annars får ”ADDIKTOLOG Eva Åström” ta det. Hon som bossar där är inte så knusslig av sig.

Det var inte lika levande föreläsare i dag, det blev segt och jag är inte hundra energifylld, nyser och är lite halvrisig. ”Alvedon är en Gudadrog” var det någon som sa, jag håller med. Men, trots Alvedon gav jag upp och åkte efter lunch, och blev så trött så jag nästan somnade vid ratten för bråkdelen av en sekund. Livsfarligt. Ändå lyssnade jag på Vinyl107 som är en höjdarkanal. Hittade en avfart, körde in, låste dörrarna inifrån, lutade sätet bakåt och drog min varma jacka runt mig. Somnade direkt och väcktes av mobilen efter typ en kvart, alldeles lagom för att kunna fortsätta till Gävle.

Jag fick ju så god mat av dottern och hennes ”invånare” som jag säger, och på ICA MAXI handlade jag så jag ska kunna laga italienska köttbullar med den där jättegoda tomatsåsen och de rostade Pinjenötterna och hela alltet. Jag köpte en ny stekpanna också. Det behöver jag!

Läste att Bruce kommer till Stockholm i juni. Skulle kunna sälja cabben för att få biljetter tänkte jag först, men den ska jag ju åka ner i såklart! Ringde dottern och sa att hon får rulla in sig i en sovsäck och köa utanför försäljningsstället hela natten. A woman´s got to do what a woman´s got to do! Nu gäller det att tänka rätt,visualisera, affirmera och agera.

Såg också annons om författarskola. Mycket intressant. Jag ringde Anna Ståbi, som är lärare på kursen, och fick veta att den går varannan helg, lördag och söndag kl 10-16. Och ni som vet att jag är en Nattuggla förstår mitt dilemma. Men lite får jag ju offra. Jag ska fundera, har faktiskt gått skrivarkurser och tänk om det är så att jag är FÄRDIG? Färdig att flyga, och det där med kurser blir en frist, eller en ursäkt att slippa sätta ner klacken på riktigt! Det är kanske dags nu.

 

3 reaktioner till “Nu får dottern rulla in sig i en sovsäck, och börja köa.”

  1. Hej!
    Det låter bra med skrivarskola för dig, det tycker jag du ska offra några mornar i sängen för. Krya på dig och ännu ett bra beslut att stanna och sova lite. Maud

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *