Go with the flow

Frrrryyserrrrrrrrrrrr och hutttrrrrrrrrarrrrr och huvudet dunkar. I dag är jag hemma från jobbet.

Mellan frossbrytningarna tänker jag. Funderar. Jag tar bra beslut också. Och handlar på mina beslut.

Så jag ringde och bokade in en träff med ett tryckeri. En kommentar jag fick på förra Bloggen var ”Flyg nu”. Det kändes rätt ända in i magen.

Så nu är det dags att börja samla ihop allt material jag har liggande, som jag vill ha med i boken. Och skriva mera! Den innehåller korta kapitel med tankar, betraktelser i nuet, (som i Bloggen), dikter, kanske ett och annat kåseri. Lite psykologi, lite andlighet och en hel del om alkoholism som familjesjukdom.

 Jag vet att när min vilja är i samklang med min högre makts vilja, då flyter det på. Jag ber ofta om vägledning. Och jag får det. Men ibland är jag för splittrad för att förstå. För mycket i bruset.

Ibland börjar ett frö spira i mig, jag ser det inte först, märker det knappt, men av en händelse får jag vetskap om det, och när jag då vattnar fröet, tar hand om det, knipsar av sidoskott och ger det näring, då sätter det fart, då växer det och blir till en planta! Nu växer min planta med stadig stjälk och några knoppar har bildats. Det kan gå fort nu tills den slår ut i full blom.

Kanske är det precis som det ska vara, att jag är hemma i dag från jobbet. Jag hinner vattna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *