Hur hinner folk?

Söndag kväll, och jag är tillbaka i stan fast jag hade kunnat betala en hel del för att få stanna i stugan. Det är ingen bra idé ändå, när jag ska köra sju mil imorgon bitti i det här väglaget, så jag tog mig till stan och gick på kalas igen. Denna gång gratulerades en tjugoåring, som har en riktig guldklimp som snart fyller ett. Jättegullig är han, och hon som fyller i dag också för den delen.

Jag kokade te på kvällen som jag drack medan jag mailade med yngsta dottern. Jag och hon ska lägga allt krut vi har på attt försöka få biljetter till Bruce. Dom släpps imorgon. Jag kommer att sitta beredd. Jag lovar.

Jag skulle vilja kloona mig den här veckan. Det är mycket på gång. Kattens vaccin fungerade inte sist och hon har klåda igen, så det behöver jag fixa. Veterinären har öppet till fem, jag jobbar i Tierp och det är en bit att åka, och jag har en affärslunch en dag, det är i Gävle, jag jobbar i Tierp den dagen också, lite knöligt kan det bli. I morgon kväll föreläser jag i Uppsala på kvällen. Det kolliderar inte med nåt annat som tur är.

Jag jobbar inte heltid annars, det är bara tillfälligt nu, januari ut, och det är jag glad för kan jag säga. Hur gör alla som jobbar 8-17 och som ska på banken, på läkarbesök, till tandläkare och veterinärer och bilbesiktningar och gynekologer och till dagis också, och hämta barn, och till frissan och båtmotorservaren och på mammografi, och till råga på allt ska revisorn ha sitt innan den tolfte? Jag bara undrar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *