Blå timmen

Kom nyss tillbaka fråm min walkabout. Det där jag skrev om the other day, om tystnad, riktig tystnad så det slår lock för öronen nästan, det fick jag i dag. Det knäppte lite i isen, annars var det alldeles alldeles tyst.

Jag gick efter vägen, in i skogen, ner efter stranden. Kom precis i den blå timmen, men eftersom jag gick sänkte sig skymningen och innan jag var hemma var det mörkt, så mörkt som det nu kan bli när snön ändå lyser upp.

Det blev ett bra tänk när jag gick där. Först var jag bara uppslukad av att äntligen få gå här ute igen, på mina älskade stigar, sen blev det en otrolig fart i hjärnan, och en massa idéer bara vällde fram. Företagsidéer, kreativa, jag har bland annat några alternativ till nytt namn på firman. För som jag skrev, ingen vet vad en addiktolog gör. Folk frågar om jag jobbar med hörsel eller ljud, eller allt möjligt tok.

Men jag jobbar mer och mer med livsfrågor i stort, personlig utveckling, coachning, och mindre med kemiskt beroende. Så jag behöver NYTT NAMN! Yes. Det kommer.

Jag blev bjuden på middag alldeles nyss. Tur att jag kan ta en dusch då, för än så länge funkar avloppet.

Tänk att jag fixade det. Som jag brukar säga:

A WOMAN´S GOT TO DO WHAT A WOMAN´S GOT TO DO!

Kom ihåg det tjejer.

 

En kommentar till “Blå timmen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *