Firmafest

Jag hade firmafest i kväll.

Förra gången det var firmafest var det bara jag. Jag köpte tre kräftor i charken på ICA och drog i mig dom med lite ostar och så. Det är en enkild firma jag har, så det går ju inte då att vara flera eftersom jag inte har några anställda. Men firmafest ska man väl kunna ha ändå, tyckte jag, och så blev det.

I kväll hade jag firmafest igen. Det går ju inte så vilt till på mina firmafester, som det gör på andra säkert. Men en massa gott att äta finns det kan jag lova. I kväll var det löjrom från Kalix, räkor, grillad kyckling, Brieost, den där grymma aiolikräftröran från Ica Söder, rostbiff och potatissallad, ja, you name it. Det gick åt en stor LOKA, en Päronsoda och en stor Cola Light. Efterrätt var något italienskt chokladmousseaktigt  himmelskt. Sen blev det film, ingen dans i dag, det kan bli en annan kväll. Men det var mysigt med eld i kaminen, för jag hade festen i mitt hus vid skogens slut, fast det fortfarande är stopp i avloppet men va sjutton, det går ju ändå.

Mamma fick sina tulpaner på namnsdagen, hon låg när jag kom, och lyssnade på ABBA som vanligt. Hon berättade att hon hade varit till tandläkaren och fått beröm dels för sina tänder, men också för sin hy. Jag är inte förvånad att hon får det. Det är otroligt att se på henne när man vet hur gammal hon är.

Det blir härligt att vakna här i morgon! Äntligen. Och inte en Parkeringsvakt på flera mil. Gud va bra jag har det.

Tacksam i dag för:

  • en trevlig fredagkväll med lite extra lyx att äta
  • en bra film (”Miffo”)
  • att jag fick gratta mamma ännu en Gunhild-dag

3 reaktioner till “Firmafest”

  1. Jag har firmafest oxå;ikväll..Med kissarna..Fast de jobbar ju inte hos mig…Men de SOM gör det e inte här;så jag tänkte jag skulle ha firmafest ändå…Funkar det???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *