Ingen myskväll här!

Kommer hem efter en trevlig kväll och god mat. Gör eld i kaminen, plockar fram godis, det är ju lördag WTF, och häller upp Cola Light i ett tjusigt glas. Sätter det på bordet bredvid soffan, och ska mysa riktigt ordentligt. Men det fattas något. Just det. Ljuslyktan ”SNOWBALL” är inte tänd. Upp efter tändaren och lyfter upp snöbollslyktan, som bara HOPPAR UR MIN HAND, LANDAR PÅ GLASET MED COLAN, GLASET GÅR I FEMHUNDRANITTIOTUSEN MINIMALA SMÅ VASSA BITAR OCH COLAN SKVÄTTER ALL OVER THE PLACE OCH ÖVER LAPTOPEN OCH TAPETEN OCH BORDET BARA SVÄMMAR ÖVER OCH DET RINNER PÅ HELA GOLVET!

Nu har jag strimlor, tunnare än synålar, av glas i fingrarna och om tangenterna krånglade förut så är det kladdsmaskäckligt nu och jag skulle vilja diska datorn.

Jodå så att. Ingen myskväll här inte. Lika bra att gå och lägga sig.

 

En kommentar till “Ingen myskväll här!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *