No more Bullshit please

Det kom en ny kollega till mitt jobb i måndags. En till som sänder på samma våglängd som jag. En till som vågar vara sann. En till som vågar prata om det som är, i stället för att bara prata om vilken mat som låg på tallriken i går eller hur det ska gå i TV-serien eller vem som ska göra nästa mål i Brynäs eller hur lång tid det tar att köra tvätten i maskinen. En person som det blir ett möte med. På riktigt.

Så nu kommer energin tillbaka, sakta men säkert. Och tacksamheten över Livet som gjorde att jag hamnade i ett sammanhang där jag blev tvungen att sluta prata om endast bullshit och i stället lärde mig att våga möta mig själv, och genom det också vågade möta andra, som vågade möta sig själva och också vågade möta mig.

Tacksam i dag för:

  • ett fint samtal i telefon i går kväll
  • att jag jobbar 75% igen och är ledig i morgon
  • ett möte i dag mellan det sanna i mig och det sanna i en annan människa

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *