En vit värld inbäddad i bomull

Jag har bomull utanför mitt hus, den ligger böljande mjuk på trädens grenar och över alla stenarna och på mitt hustak och på altanen och överallt. Det är glitter i bomullen. Allt är så vackert den här vinternatten. I mitt hjärta är det också bomull, och i min själ.

Jag kom hem runt tolv och inne var det kallt men nu börjar det bli varmare igen, värmepumpen strular när det blir mycket snö på den del som sitter utanpå huset.

Jag var bortbjuden på Tacos och tittade på den där melodifestivalen eller vad det heter. Av regler om röstning och sånt fattade jag inte mycket, men jag tyckte det fanns några bra låtar. Alcazars låt var det drag i, den fick flest poäng av mig. Det blir kul att kolla på fortsättningen.

Tacksam i dag för:

  • att K och F kom och hälsade på och käkade lunch med mig
  • SNÖN som fortsätter falla
  • en trevlig kväll med gott att äta och trevliga människor

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *