Dudeli ding ding ding…

Hittade en gammal CD med BOPPERS. Den är bra att baka Dinkellimpa till, om någon vill ha ett tips. Nu jäser degen. Det här blir riktigt spännande. Fattar ni! Rivet äpple, kanel, honung… I can´t wait.

Dudeliding ding dudeli ding ding dudeli ding ding ding dudeli ding ding…

I wonder why…oooooh…dudeliding dudeliding ding ding…

Ursäkta. : )  Jädra bra låt.

Det är så underbart med EN RIKTIG VINTER! Jag bara älskar det! Det känns tryggt. Jag längtar efter att åka skidor. När jag var liten drog farsan i väg med mig på långa skidturer. Vi åkte till Trollrike, över orörda snövidder, och över myrarna och berget och de frusna tjärnarna. På sportloven var vi i Råndalen och mamma hade bakat piroger med köttfärs i, och i termosen fanns te med mjölk, och farsan hade mörk choklad från Marabou i ryggsäcken, och apelsiner.

Vi åkte runt Sonfjället och Skärsjövålen och där vi bodde, inhyrda hos tant Tea, fanns två tjejer i övre tonåren som gjorde olika frisyrer på mig. Dom var ”unga tjejer” som jag och Berit sa, såna som vi ville bli, med tuperat hår och kjol och damstrumpor, och som kunde göra bubblor med tuggummit. Och som hade läppstift och killar och klackskor.

Vi blev såna sen, och det var inte alls bara enkelt, varken det där med tuperat hår eller killar.

Resten var en piece of cake.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *