Bara packa ihop och fara vidare.

Direkt nu efter jobbet ska jag åka till Gimo och föreläsa på en ”VVV-kurs”, (VVV= Vara Vettig Vuxen.) Jag föreläser om att växa upp i dysfunktionella familjer, med alkoholism eller andra dysfunktioner.

Jag har matlådan kvar i kylen, med femton hårdkokta ägg och två kräftstjärtar. Typ.

På lunchen åt jag köttfärsbiffar, men uteslöt potatisen, och tog bara sallad och bönor i stället.

Eftersom det är Fetisdagen i dag tvingade Tierps Kommun alla anställda att äta Semla. Den som inte åt skulle få fem semesterdagar mindre i år. Så då var jag ju tvungen att äta en. Fast jag går på GI.

Hutlöst! : )

En kommentar till “Bara packa ihop och fara vidare.”

  1. Jaaa du;HIMLA hutlöst å TVINGA folk att äta semlor!!!Å dessutom hota med att de får indragen semester!!! Sånt skulle ALDRIG ske i Norge ( 🙁 ) …Du borde kolla upp det där,tror inte att det är lov att göra så!!!
    …Tvinga folk att äta semlor… (de behöver inte fler anställda där borta tror du???)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *