Mitt-i-natten-nu-igen.

Nu är det mitt-i-natten och jag är pigg som en lärka, och kreativ, och vill pyssla och göra mysigt och grejja. Men i morgon ska mobillarmet gå kvart över sex. Jag ska på kurs i Uppsala.

Men i helgen, som gick i turbofart, hann jag faktiskt lösa korsord en liten stund. Fattaru vilken Lyx.

Jag vill ha tid. Tid att vara, tid att gå i skogen, tid att sitta i solen med en mugg kaffe, tid att fika med mina vänner, tid att ta ett lyxigt skumbad med hundra värmeljus, tid att skriva böcker, tid att gå på gym, tid att åka till Stockholm och shoppa, tid att rensa mina garderober, tid att hälsa på min gamla mamma, tid att se en film, tid att simma kandelabersim, tid att läsa min nya bok, tid att baka matbröd, tid att lösa korsord, tid att se en film.

Jag vet att det handlar om prioritering. Men inte bara.

Det handlar om att finna en lösning. Det handlar om att få mer fritid och mindre timmar på jobbet.Det handlar om att dra in mer pengar och jobba mindre.

Jag har gjort det förut.

Jag kan göra det gen.

Det handlar om mål, visualisering och affirmationer.

Jag börjar här och nu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *