Katrin är ball ibland.

Läste Katrins Blogg. Hon som hette Schulman förut men sen skilde hon sig, och nu heter hon något som jag inte kan uttala. Hon är ball ibland, men bara ibland. Men i dag fick hon min sympati, hon har mailat till TRANSPORTSTYRELSEN som hette VÄGVERKET förut:

 

”Hej,

Eftersom jag får ganska mycket parkeringsböter från er och det blir ett jävla hattande med att gå in och betala dem hela tiden, så undrar jag om ni kan samla ihop dem och ställa ut en faktura till mig istället. Jag tänker mig att sedan kunna dra av
fakturan i mitt bolag. Är detta möjligt? Det vore så fint för mig.


Tack på förhand,

Katrin Zytomierska

Här är svaret jag fick. Inte så kul. 

Hej och tack för ditt mail

Det går dock inte att slå ihop dina parkeringsanmärkningar till en faktura och skicka den till dig utan anmärkningarna måste betalas var för sig.

Med vänlig hälsning

Stefan Larsson
Handläggare

Transportstyrelsen
Trafikregistret
701 81 Örebro
www.transportstyrelsen.se

Det gick inte alls, det.

Jag har också lekt med den tanken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *