Världens Bästa Lördag.

Nu har det brunnit.

Jag vaknar SJU en lördagmorgon, utan att somna om.

Vad är detta. Och vad gör man nu då? Ringer Eva och babblar ett tag? Knappast. Jag skulle ju kunna gå ner till havet och kika. Eller ta en walkabout före frukost. Fast det verkar lite överdrivet…

Jag bakade förresten Dinkellimpa i går. Med flingsalt på. Det blir gott till frukosten.

Det ser ut att kunna bli sol i dag. I så fall är jag jätteglad över att slippa ”sova hål i dagen” som pappa Gerhard sa. Tänk om det är i dag som jag får sitta ute med en mugg kaffe medan talgoxarna sjunger. Tänk om det är i dag det blir grillning som Andrea trodde, och solen lyser över hela alltihopa och smälter snön så jag får ut min cabb som jag längtar så in i bänken efter. Tänk om det är världens bästa lördag i dag?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *