Trött och virrig men glad ändå : )

Nu är jag helt slut.

Så går det när man vaknar sju på lördan och halv nio i morse. Det kan inte vara bra.

Jag satt och sappade lite på dan mellan olika kanaler, och skulle se på Raymond, men hamnade sen i ett program om ett bröllop där andra än brudparet skulle bestämma brudklänning, lokal, arrangemang etc. Och jag bara fastnade, och satt där och tjöt med när brudens mamma grät, och glömde tid och rum och hela alltihopa. Livsfarligt!

Så sen fick jag skynda mig, jag skulle ju på kalas. Före det hälsade jag på mamma, men i dag var hon inte upplagd för besök, så hon skickade i väg mig rätt snabbt.

Så jag köpte en blomma på Nian och dönade ut till Måddan, där visade det sig att det var dubbelkalas, hennes dotter firades också, och det var massa gott att äta och trevliga människor och jag åt tårta fast jag inte skulle.

Jag bara vet att jag skulle leta på något viktigt som har kommit med posten, men jag hittar inget viktigt och jag minns inte vad det var heller. Det kan ha varit någon slags bekräftelse, typ, som jag skulle skicka tillbaka…jo NU!!! Det var från TELIA, det enda ställe det går att lita på, jag skulle få en ERICSSON C 905:a om jag förlängde abbonemanget och självklart gör jag det, inget annat funkar ute i bushen, och jag som var så GLAD! Nu måste jag hitta brevet, SNABBT!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *