PÅSK i sikte.

Ny vecka, nya möjligheter.

I dag kan jag välja det goda. 

Jag kan välja tillit, och jag kan välja glädje.

Jag kan välja tacksamhet.

Jag ska ha FOKUS på det som är BRA! Då växer det.

Bettan skrev ett mail om ledighet i påsk, hon undrade om jag ska vara extraledig.

Har inte ens tänkt på möjligheten, och jag blev så GLAD, för jag har lite tid att ta ut, och det räcker till en extra dag åtminstone. Jag gillar påskarna. Maten och stämningen och dekorationerna och löften om vår och värme och vitsippor.

När jag var barn hängde mamma ut påskägg i träden, som jag fick leta på. Jag och mina döttrar gör så än i dag, fast vi är vuxna allihop. Det är skönt att vara barnslig och busa och blåsa såpbubblor och leta påskägg och hålla på!

Jag vill ha nya gardiner till påsk. Och fina krukväxter, gärna blommande. Påskris såklart, och Påskliljor och kanske en liten kruka med Krokusar att ha inne på bordet, om nu inte Kung Bore hinner försvinna så det går att hitta Krokusar ute. För det kan gå fort, fast det är svårt att tro det om jag tittar ut just  nu.

Jag gillar läget. Hela alltihopa. Fast allt är inte som en räkmacka i mitt liv just nu. Men det är som det ska. Även om vissa grejjer kunde vara på ett annat sätt om jag fick bestämma. Vilken tur att inte det är jag som ska arrangera hela föreställningen jämt. Jisses.

 

 

2 reaktioner till “PÅSK i sikte.”

  1. Vad bra att du känner hon Bettan;verkar vara en smart tjej 😉

    Påsk ska man få vara barn å njuta lite,leka lekar å äta massa godis (FÖRE mat 🙂 )
    Lek på med dina barn!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *