10.24 eller 11.24?

En halv miljon svenska hushåll släckte lamporna under ”Earth Hour”. Alltid något, sa han som kom till Åmål.

I dag har jag ganska mycket i tankarna. Planer för att möblera om i min lilla stuga där borta i skogen. Jag kommer inte att göra det i dag, det skulle vara att försvåra det hela att behöva bära ut en gammal soffa i djup snö. Men jag kan tänka ut hur jag vill att det ska vara sen. Det är så himla trångt i mitt hus. Utbyggnad har länge funnits med i tankarna, men hittills har det inte hänt något. Jag har haft kontakt med flera snickare och med en byggfirma, men det har kommit annat i vägen eller så har jag stött på patrull på andra sätt. Så det har väl inte varit ”dags” riktigt. Det är kanske ännu mindre ”dags” nu, men jag får se vad som händer. Jag håller möjligheterna öppna.

I eftermiddag blir det vårkonsert i Betlehemskyrkan kl 16 med Valbo-Sandvik Musikkår. Det blir säkert fint att lyssna på. Ni som känner mig vet att jag inte skulle veta det, om det inte var av en anledning, och det är att jag har en älskad unge som spelar med där.

I går på IKEA köpte jag två blommor, de sålde Palmer för 35 kr styck. Tänk så fint det blir bara av att det kommer in två nya krukväxter!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *