FRAM med utemöblerna = FRAM med klockan.

Jag har haft en jättebra kväll, jag blev bjuden på kalasgod mat och fick bara slöa själv medan maten lagades. Himmel vad jag uppskattar det! Det blev lövbiff med smarrig fyllning, pommes och sallad, och goda chokladbollar till kaffet.

Har känt mig lite halvfrussen och smårisig, inte vet jag om det är nån förkylning på gång, men får jag slippa så gör jag det. Men då är det extra skönt att någon ”tar hand” om en.

Jag åkte in till Valbo, hittade en indigoblå top på GINA och gardinkappa på HEMTEX, den har jag inte hunnit sätta upp än, men det blir säkert jättebra! Jag mådde inte hundra där ute på Köpis heller, men i ögonvrån kunde jag inte undgå att se alla snygga skor på skobutikerna, men jag hade inte ork att gå in, och det är ett varningstecken på att inte jag är på topp kan jag säga. Men jag tar igen det en annan dag. Var så säker.

Äldsta dottern kom hem från en vecka i Åre i dag, med pojkvän och släkt och vänner. Ska bli fint att träffa henne igen i morgon. Fast barnen är vuxna längtar jag efter dom om det går för lång tid. Det verkar inte gå över…

Under ”Earth Hour” släckte vi alla lampor, och runtom var det verkligen mörkt i husen, förutom i ett. Häftigt att det är så många som uppmärksammar såna gemensamma manifestationer!

Och i natt ska klockan vridas en timme framåt. Huvva.Inte kul. Men det är bara att acceptera det jag inte kan förändra. Det blir bra sen när jag har vant mig. Och då är det snart dags att ställa om tiden igen.  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *