Här är det slut på kaffe. SLUT.

Fast jag tog en tupplur i bilen på lunchen var jag helt slut när jag kom hem. Totalt SEG. Somnade, vaknade efter 40 minuter och var i koma. Jag bara satt och tokstirrade rakt ut i rummet som en som inte har skottat ända fram. (hihi jag ÄLSKAR såna uttryck!)

Ringde Eva för att få lite energi men det var lite segt där också, men sen fick jag tag på en riktig energispruta! Dottern! Hon hade varit på gym efter en vecka i Åre, och nu var hon sugen på en promenad! Så jag åt resterna från Österns Pärla sen i går, och så gick vi i en halvtimme. SKÖNT! Jag kom i gång igen.

Varje år blir det så här när klockan ska ställas om. Shit säger jag. Jag skulle kunna skriva F*** men det passar sig inte när man fyllt det onämnbara.

Att jag är extra benägen att skriva F*** beror på att jag inte har kaffe hemma. Hemma och hemma…ja, inte där jag är nu i alla fall. På Fence Street. Fattar ni. INTE ENS TILL EN KOPP! Ja jag får skylla mig själv.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *