Oui je parle un petite peu francais

Jag är uppe åt skogen för sent men egentligen ärr klockan bara 22.25 så det så.

I dag hade jag ett race som heter duga när jag upptäckte att jag missat att ställa om köksklockan, och gick efter den, dammsög, grejjade, satte upp gardiner, höll på…trodde jag hade gott om tid tills jag insåg att det var BRÅTTOM som sjutton, jag skulle ju på konserten, och det gick undan när jag körde in till stan kan jag säga, och tänk att jag hann precis.

Det var fin och vacker musik, och en stunds avkoppling i Betlehemskyrkan. Jan Wikegård, en av dirigenterna, är en trevlig konferencier dessutom. Nu vet jag inte hur det stavas…måste googla. Jodå det var rätt. Konferencier menar jag, inte Wikegård.

Hur som helst, efter det åkte jag och köpte med mig mat från Österns Pärla, sen bar det av norrut igen, och jag hade en mysig kväll med trevligt folk och bra samtalsämne, som fick mig att se möjligheter IGEN, men jag behöver handla, inte bara ha det i tanken.

Jag får sällan använda min franska. För några år sen var jag i Antibes, och då kom jag ihåg mer franska för var dag, men hemma här blir det väldigt sällan anledning för mig att prata franska. Tyvärr. Jag gillar språk, och så är jag ju lite mallig att jag kan lite. Fröken Rönnkvist var en bra lärare. Så jag klämmer till med lite franska här…om det nu är rätt vet jag inte men jag tycker det ser bra ut.

Det är gott att leva. Tacksam i dag för:

  • de nya gardinerna
  • konserten med Valbo Sandvik Musikkår
  • ce soir avec un personne très speciale

Bon Niut mes amis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *