HELA DITT LIV

Frusen och med en lätt huvudvärk lämnar jag jobbet för att gå och äta lunch på TP.

Vår arbetsplats är en enda röra, vi får våra rum ommålade och det blir väldigt fint, tror jag, när det blir färdigt.

I dag ändrade jag mitt firmanamn på ENIRO. Jag går nu ifrån att i huvudsak jobba med beroende och anhörigproblematik, till att i stället möta människor som vill växa, utvecklas, använda tankens kraft,(för det blir som vi tänker), må bra, sluta dra till sig destruktiva relationer, sluta oroa sig och få ut mer av livet.

Mitt företag heter ”HELA DITT LIV”. Ingenting annat.

Självklart finns fortfarande min kompetens när det gäller beroende, och att vara anhörig till någon som dricker/drogar.

Så nu får vi se vad som händer. Det rasar säkert in samtal i mängd!

 

En kommentar till “HELA DITT LIV”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *