Det kanske är mer än den förlorade timmen

Tröttheten sitter i, i dag har jag gått på Alvedon. Det kan vara så att jag har en sån där på g, som jag inte vill lägga energi på att benämna ens, men det börjar på förk… och slutar på -ing. För jag fryser och har headache och på TP satt jag med jackan på när jag åt lunch. Ja… det blir som det blir.

Föreläsningen i Skutskär kändes väldigt bra. Det var en skara aktiva åhörare, som ställde många frågor, delade med sig av sig själva, och ifrågasatte. Det gillar jag! Det blir levande, det blir en dialog.

I dag har det hänt bra saker och mindre bra saker. De mindre bra sakerna har med mig själv att göra. Som vanligt kan jag inte skylla på någon annan, även om mitt Ego helst skulle ta den vägen.

I´m a fool sometimes. Och det kostar. Förhoppningsvis lär jag mig till nästa gång.

Natthimlen är fantastisk i kväll, med en tunn fin måne omgiven av tusen miljoner gnistrande stjärnor. Jag är priviligierad som får se dom, och slipper stadens alla gatljus.

Tacksam i dag för:

  • en kanonbra arbetsdag i Tierp
  • ett fint möte med de som kom på min föreläsning
  • att jag med B:s hjälp hittade ett bra namn på mitt nya företag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *