Nysolad!

I fyra timmar har solen stekt mina vita ben, armar och lår. Måsar har svävat mot sommarblå himmel, några grannar har lagt i sina båtar och själv har jag tvättat min – invändigt. Nu skulle den tvättas utvändigt också men den måste vändas. Det kan inte ens Superwoman göra själv. Men det löser sig, som det har gjort alla andra år. På olika sätt.
Hm. Jag skulle behöva åka in och handla, men jag nänns inte sätta mig ens i cabben en så här fin dag. Eller…tänk om det är det jag ska. Sätta mig i cabben och åka till ICA och köpa något gott till kvällen. Om jag inte har tur att bli bjuden till someone special på mat förstås. Kanske jag skulle lut´ikull mig en stund och se vad som händer när jag vaknar.
Tänk att ibland går det fort. Nu ringde det. Jag blir bjuden på käk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *