Holy Cow!

Ni som spyr på min tacksamhet, hoppa över det första stycket och gå direkt på gnällbältet från rad ett i andra stycket. För nu är det maxat. I dag har jag fått hjälp med att få soffan till återvinningen, plus lite annat som min gamla grill, två trasiga solstolar,  och annat gammalt skräp, och så fick jag hjälp att få hit två andra möbler från mottagningen, som aldrig hade gått in i min bil och inte ens i dotterns.  Jag är så tacksam! Nu är det visserligen proppat med möbler, huset BÅGNAR, så där som Disneyfilmen på julafton, men det blir så bra så, när jag får hit byggarna. Inte nog med det! Nu, kvart över nio, är det som i ett sagoland ute. Fåglarna sjunger, det är ljummet i luften, och I N G A   M Y G G ! Som om inte det vore nog, så hänger världens skiraste nymåne på himlavalvet. Jag neg tre gånger och önskade mig tre ”saker”, ja inte saker, men ni fattar. Jag är alldeles uppfylld av glädje, andlighet och tacksamhet. Nu till gnällbältet för er som inte pallar med mitt fjoll.

Shit, jag känner mig som ett utskitet äppelmos för jag är så trött. Jag klev ju upp mitt i natten. Efter jobbet har jag stått på oavbrutet! Grejjat och donat och flyttat tunga möbler och släpat, och ingen mat fanns det så jag tinade en pajbit från i påskas. Suck och stön. (Nu kan ni sluta läsa, för nu blir det mer positivt. Tack för i dag.)

Det är bara tre arbetsdagar för mig den här veckan. KANOOOOOON! April är en makalös månad, jag vill ha varje minut. Och SÅG  ni vädret på TV???  Det var BARA SOLAR ÖVER  HELA SÖDRA NORRLANDS KUSTLAND OCH FARVATTNEN BORT TILL JÄREN OCH LISTA! My God.

Bäst jag går och lägger mig nu. Jiiiisus.

Tacksam i dag för:

  • att jag fick hjälp
  • att jag höll mig vaken hela dan på jobbet
  • att jag blev bjuden på lunch i dag
  • att det är lön
  • att leasingtanden sitter fast än
  • att ytterligare en byggfirma kom och kollade och föreslog utbyggnadsmöjligheter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *