Yr i bollen

Ojj ojj ojj i dag har jag yrsel. Antagligen för att jag klev upp före klockan sex i morse. Those bloody Mondays. Vi har alltid morgonmöte klockan åtta. Jag i halvkoma. Anstränger mig för att vara med på tåget.  Hade kaffe i bilen, plus en stor mugg innan jag åkte. Det hjälper inte. Och då ska ni veta att jag dricker inte alkohol,  så det är ingen hangover jag dras med. Men det är väl något annat fel eftersom jag inte pallar för att gå upp mitt i natten.

I dag får jag hjälp att forsla bort grejjer till Återvinningen. Visst är det bra! Jag får nog hjälp att ta ut en annan hylla också, en större än den jag slogs med i går. Det blir kul!

Jag hade glömt att skicka en faktura sen i januari. Eller glömt…jag hade skjutit upp det. Vad är det som gör att jag segar med fakturor? Om jag var sen med att betala fakturor skulle det inte vara så konstigt, men när jag ska dra in pengar för ett jobb jag har gjort, och skjuter upp och skjuter upp, då blir jag förundrad över mig själv.

Men nu ligger den på lådan. Kanoners.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *