Näe va e re här!

Nu blev det ju KALLT igen. På lunchen åkte jag nercabbat utan jacka, nu är det typ 4 grader bara.

I dag har det varit en riktig slabbidabb-dag, rent matmässigt. Smörgåstårta till lunch, sen vanlig tårta, enda nyttiga var gröten i morse. På jobbet var det en som slutade i dag. Därför blev det så.

Men nu har jag ätit ugnsbakade grönsaker och Haloumiost.

Jag sorterar papper. Har spart gamla räkningar sen -06, betalda. Undrar till vilken nytta? Det är bra att rensa upp emellanåt. Garderoben ska också rensas. Men skorna, nja. Det är svårt att slänga skor. Jag har gjort så ibland, att jag bara har klivit ur ett par och gått. Gått vidare liksom. Och hoppats på att någon annan kliver i dom med glädje. Det har varit på sommaren, i nån annan stad. Så har jag klivit in i bilen och dragit bara. POFF! Gone! Då har jag inte kunnat ångra mig, som när jag packar ner ett par som ska till återvinningen. Men så står jag där och tänker hur kul jag har haft i dom skorna, och så bara känner jag hur mycket jag älskar dom, och lägger in dom i påsen igen och tar hem dom.

Så kan det vara. Väskor är det också svårt att skiljas från.  Speciellt kul är det med väskor jag köpt utomlands. En svart köpte jag i London, som var lite mönstrad . I New York köpte jag en mockaväska med fransar. Har aldrig ångrat det en sekund fast den var dyr.

Men värst är det med bilar. Gud va jag har gråtit när jag gjort mig av med bilar. Glömmer aldrig när jag skulle byta in min Accord mot en Ka. Jag satt och grät på parkeringen utanför bilfirman. Så sorgligt. Men bilar kliver jag ju inte bara ur och lämnar, som med skorna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *