Leasingtanden igen.

I natt lossnade leasingtanden igen. När jag ringde FTV fick jag veta att dom är på utbildning hela dagen. I alla fall dom vid Slottstorget. Då blev det lite panik i mig. Borta i dag från jobbet, tänk om jag får hjälp först i morgon? Men det finns flera FTV så jag fick en tid på eftermiddagen på ett annat ställe.

Jag har skickat in manus nu. Om nu allting fungerade, med min sega uppkoppling här ute i skogen Det gick inte fort kan jag säga, när jag tryckte på ”SKICKA”.

Har jag tur hinner jag vara med på bokmässan. Det är skitspännande! Men, jag vet ju inte än, om det gick bra med själva sändningen. Jag skickade direkt till förlaget, så jag kan inte kolla i min mail heller.

Gud va pirrigt.

Frågan är om det är läge att måla lite i dag, innan tandläkaren. Jag tror inte det vore helt fel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *