Besatt.

Har suttit i telefon en stund med Linda, känner mig upplyft och pigg!

Men jag längtar efter hotellnätter nu igen. Med lyxiga frukostar och chokladpraliner på kudden och badkar och roomservice så man kan få upp olika ostbrickor på natten. Suck.

Och inget hindrar mig från att åka och ta in på ett hotell. So what am I doing i skogen hela tiden? JO JAG ÄR BESATT.

Jag är besatt av träden och havet och mitt vingliga hus där inte en enda vinkel är rät, och av hela Säljemar ta mig f**. Ja jag blir arg på mig själv. Det är inte friskt det här, att inte kunna stanna och käka på stan med en väninna efter jobbet för jag vill HEM SÅ FORT DET BARA GÅR!

Det kom ett kontrakt i dag, på bokutgivningen. Men jag vill ha färgbilder och kontraktet var skrivet på gråskala. Så jag skrev tillbaka och hoppas på nytt kontrakt i morgon, så jag kan dra iväg det snabbt och sen POFF ska boken tryckas fort fort så den kommer med på bokmässan.

Det var en bra dag på jobbet i dag. Jag sådde frön i folk. Det är bland annat det jag är där för. Och få människor att hitta sina ”äkta själv” och krympa sina missbrukarpersonligheter.

Är man beroende så kommer man att ha en missbrukarpersonlighet i sig for life. En som hela tiden kommer att sträva efter drogen igen, om det så är alkohol eller sex eller spel eller tabletter. Men det går att hålla den delen liten. Och då kan den inte göra så mycket väsen av sig.

Visst är det bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *