Bon Matin!

Vaknar med en känsla av entusiasm! Utsövd för en gångs skull tar jag en dusch och smörjer in mig med ”Beurre Corporel Coconut”, medan kaffet blir klart. Med katten i knät äter jag min Yoghurt, och så släpper jag ut en slajmig sak med vingar och lång smal bakdel innan jag i den så kallade garderoben försöker hitta en top att ha under kavajen.

En alldeles ny dag. En alldeles vanlig onsdag. En dag som jag kan göra till en fantastisk dag, bara genom att styra mina tankar och fokusera på allt som är fint och värdefullt i mitt liv.

I dag vill jag göra någon glad. Kanske utan att den personen vet att det är jag som ligger bakom.

I dag vill jag säga något fint till någon, och mena det.

I dag vill jag så ett frö i någon, ett frö, som kan växa och bli en fin planta.

I dag vill jag lyssna på mitt inre, och ta det på allvar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *