Snart trycks min första bok!

Glad och pirrig berättar jag för Eva om att det äntligen är dags för min bok att tryckas, och att jag ska ner på Bokmässan.

– Och då bokade jag ett executive-room på hotellet, i stället för ett standard.

– Ja, säger hon, det är ingen idé att snåla nu på slutet.

Jag höll på skratta på mig och köra av vägen nästan.

Nu på slutet, jo jag tackar jag. Jag tänker inte vika in kepsen än på ett tag.

Men det ligger lite i det hon sa. Förut var jag så rädd om pengarna, ville alltid ha ”utifall”.

”Utifall” kom aldrig, och skulle det göra det, så löser väl det sig den dan.

Jag är jätteentusiastisk över boken. Det har varit ett mål och en vision for ages. Jag har uppfyllt flera av mina visioner och drömmar, men det här med att ge ut en bok har varit väldigt segt. Men det är dags nu! Hundra ex trycker jag upp. Och det ska väl gå åt. Anita köper en, P-O en, Måddan en, då är det nittiosju kvar, ja, och kanske Ylva, nittiosex, och min kusin, nittiofem…

Ja det löser sig.

Men nu måste jag skriva en text till baksidan på boken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *