Fika med Elliot

Att fika med Elliot var så himla mysigt. Han är en charmör. Go och rund och glad. Jag fick hålla honom en stund, han protesterade inte en sekund.

Inga skor hittade jag, och ingen snygg kjol heller. Men kaffebönor som jag mal själv, ”INFERNO” hette bönorna och det blev farligt gott kaffe kan jag säga. Jag skulle på KICKS och köpa hudvård. Nog för att jag har dåligt lokalsinne, men dit brukar jag hitta. Snurrade ett par varv tills jag gav upp, då såg jag att dom flyttat upp en trappa! Men det fanns inga bra erbjudanden nu, tyckte jag, och bestämde mig för att skrapa ur det sista ur burken som jag har i skåpet.

Sen köpte jag en grej som ska sitta på kranen. En sil, typ. Jag har inte testat om den passar än. För jag är så rädd att den inte gör det.

Jag hatar krångel med kranar och annat som jag inte greppar. Men jag ska testa. Snart.

Sen ska jag måla lite igen. På friggeboden.

I en tidning på Wayne´s läste jag en artikel om framgångsrika bloggare. Ett tips var att uppdatera mycket, helst flera gånger om dagen. Och bara skriva om sånt man brinner för!

Jag skriver om hav och skog och sprit och tacksamhet. Det brinner jag för. Ja, inte sprit, men att slippa sprit, om  man säger så. Om det blir för mycket och det får negativa konsekvenser.

Negativa konsekvenser kan vara en sak för en person och en annan sak för en annan. Som att bli av med lappen … en negativ konsekvens. Eller att ligga och spy till klockan två fast man lovat barnen att åka till Furuvik.

Det kan vara att slå chefen på käften på firmafesten eller vakna i fel binge. Ja ni fattar.

Det är lördag i dag. Vad håller jag på med.    : S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *