Hemma i skogen igen.

Bokmässan i Göteborg är avklarad för min del. Spännande, många intryck, massor av böcker och massor av folk såklart. Hotellet med badkar och enorma räkmackor stillade mitt behov av lyx och flärd för ett tag.

Jag kom in precis när det var min tur att stå på ”scenen”, det kändes kul och bra att stå där och presentera min första bok!

I dag ska jag tömma halva mitt hus på möbler, tavlor, prydnadssaker, lampor, mattor, kuddar, böcker, CD-skivor, korgar, speglar, skålar, gardiner, hyllor bla bla bla… Det kommer byggfolk i morgon och min utbyggnad blir verklighet! Just nu när jag skriver det, så känner jag att det är sant!

Jag gillar när jag genomför mina drömmar och mina visioner. Jag har just genomfört den jag har haft att ge ut en bok. Nu är det pang på nästa!

Hur jag ska kunna leva här under byggtiden vet jag inte riktigt. Men det kommer att bli som det ska! Fast en sak är säker; det blir trångt.

Nu ska jag måla andra svängen på fondväggen inuti friggeboden! Hej hopp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *