Vad är det frågan om?

Superwoman (that´s me) har precis släpat klart alla möbler utom TV-bänken och ett skåp, och hon har gjort det alldeles själv, och hon har tänkt och trixat och provat på ett annat sätt, och undrat hur i hela friden hon fick in sängen i huset när hon inte får ut den, hon har kånkat och burit och svurit hit och dit och äntligen lyckats få in den blytunga bäddsoffan i köket, och vant katten med det andra huset som ska bli vårt hem ett tag, och DÅ!

Då ringer byggar´n och säger att dom är försenade. Det kan möjligen bli så att dom börjar i slutet på veckan som kommer, men troligen blir det först nästa vecka ändå. (/&%¤#”!”#¤%&/(!!!!!!!!!!!!!!!(/&%¤#!!!!!!!! (Svärord och ännu värre, tolka det som du vill.)

WTF! Kom han på det nu, klockan halv sju på söndagkvällen? Jag hade kunnat gjort roligare saker i dag än packat kartonger och släpat tunga möbler. It took all day.

Men nu är det som det är. Jag sitter och undrar om jag ska släpa tillbaka soffhellsicket framför TV:n igen. Det kanske kan vara bra. Men bingen står bäddad och klar i det andra huset, jag tar INTE tillbaka den. Då sover jag hellre på soffan.

Jaha. Vad gör man nu då. En dusch och in till stan och handla mat. Kylen är så gott som tom utom på batterier och syltburkar och senapstuber.

Jag behöver göra en mysig söndagkväll. Här hoppar inga halta löss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *