Vilse i pannkakan.

Det är lite pirrigt nu.

Jag ska åka bort.

Resor gör någonting med mig. Jag vill gärna hitta på allt möjligt, som att blogga, torka damm eller städa badrum precis innan jag ska åka.

Så jag behöver självdisciplin nu. Jag behöver hoppa in i duschen, klä på mig, bära ut den överfulla resväskan i bilen och trampa ner kopplingen och dra.

I dag hade jag glömt den extra timmen. Jag klev upp onödigt tidigt.

Men nu har jag ställt tillbaka klockorna och mobilen en timme.

Vill inte. Vill stanna här. Bland träden. I mitt lilla hus vid skogens slut. Fast jag ser fram emot utbildningen, och jag ser fram emot att träffa min dotter, och jag ser fram emot att få bo i ett riktigt hem där det inte står hyllor staplade efter varandra, och där det finns badkar och TV.

Efter det ska jag flytta till hotell. Gud va lyxigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *