Party.

I kväll ska vi ha gemensam middag och alla får välja en låt eller ett musikstycke. Jag har inte kommit fram till om det blir Calle Schewens vals för min del, eller om jag ska ta ”You could be mine” eller Cry to me med Solomon Burke. Eller kanske Öppna landskap?

Det är tur att jag är som jag är. När det gäller att packa, menar jag. Inte visste jag att det skulle bli fest.

Men eftersom halva garderoben ligger i resväskan så hittade jag en spetsblus från Gina och ett linne att ha under, och så får jag ha trikotkjolen till det, som jag har haft hela veckan med olika kombinationer till. Vilket bra plagg! Jag skulle ha köpt två. Eller tre. Den finns nog kvar, också den är från Gina, och den kostar absolut ingenting!

För det finns ingen tid att gå på stan här på utbildningen. Det är varje dag från halv tio, till halv tio på kvällen.

Lunchen hinner man nätt och jämt hitta till en restaurang på, och sen är det bara att hoppa in igen.

I dag kommer det att bli spännande. Jag tror jag ska GÅ till skolan. Får väl se hur det går. Men jag bara känner att det vore väldigt skönt.

Jag har ätit en nyttig frukost också, med hårdkokt ägg, grönsaker och kaffe förstås.

Känner mig rätt nöjd med mina delpersonligheter i dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *