Fredagstankar.

Fredag, ledig dag (det vill säga från Tierp), men fullt inbokad ändå.

Jag ser lite blå himmel över havet, och skulle så gärna ha stannat här, och gått i skogen i stället för att åka till stan.

Jag längtar efter en dag utan inbokningar. Kanske kan i morgon vara en sån dag. Kanske.

I går var vi till T i Årsunda på middag. Gud så god mat hon bjöd på! Ostpaj i en specialvariant, med Parmaskinka till, och efterrätten var som en enkel till himlen. Det var så mysigt att få komma hem till henne. Dessutom fick jag inspiration! Det är snart dags att välja gardiner och sånt till mitt ”nya” hem, och hon har god smak, den tjejen.

Men i dag ska jag besikta bilen. Hua.

Final i IDOL i kväll, det vill jag se. Jag tror att Erik tar hem det. men jag håller på Calle. Calle har utstrålning, charm, och är inte som alla andra.

Det behövs fler av såna, som inte är exakt likadana. Som vågar ha en annan frisyr och inte ser ut som klippta ur ett modemagasin. Det behövs fler som vågar gå mot strömmen, som vågar vara pionjärer i en värld där olikheterna värderas lågt och de som går först hånas och blir hotade, av folk som känner sig skrämda av annorlundaskapet.

Nu kom sotarna. Min nya kamin ska provtryckas.

Bråttom bråttom nu! Jag måste hitta någon som kan byta lampa på Volvon innan kl 13. Holy Moses.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *