Let it Snow!

Åh vad det är mysigt nu! Stora vimsiga flingor utanför fönstret i min lilla skokartong. Jag har skottat lite, fast det var ju inte nödvändigt kanske, men jag ville.
Jag köpte en julkärve i dag, som jag ska sätta upp när det är ljust samtidigt som jag är hemma. Så jag ser vad jag gör. Och så köpte jag två Amaryllis som ska stå i nybygget när fönstren är klara. Efter det var jag och tittade på tapeter. Hittade en riktigt snygg, frågade vad den kostade, och den var dyrare än alla andra såklart. Dessutom låg rullarna på åtta meter i stället för tio som de andra.
Jag ska tänka. Noga.
Rocky Road-ingredienser är införskaffade. Det finns inte att fira jul utan, nu när jag vet hur kriminellt gott det är!
Det börjar kännas lite juligt nu. Ge mig ett golv och tapeter och låt mig sätta upp julgardiner, och ta mig bort från skokartongen så ska jag greja till en alldeles underbar julstämning imitt lilla hus vid skogens slut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *