Tjejmiddag

Det kom tre ladies strax före halv sju, dom hade inte varit här på ett tag, inte sen huset byggdes om, och dom tyckte om det nya! Vi käkade och drack Loka Päron och kaffe och åt efterrätt. Men mest pratade vi såklart, om allt mellan himmel och jord.
Jag gjorde lite ”Soul Work” med dom på kul. Det blir så intressant, och sanningar kommer fram. Gjorde ett arbete med mig själv och någon som var nära mig också, det som kom fram var oväntat och jag såg vissa saker som jag inte varit medveten om.
Ledig fredag i morgon! Ska träffa Åsa, vi ska prata igenom ”Du vet väl om att du är värdefull”, Gudstjänst som äger rum på söndag kväll i Hille kyrka. Jag har blivit ombedd att prata lite om andlighet.
Tacksam i dag för

  • trevlig tjejkväll med nära vänner
  • vita tulpaner med Videkissar som jag fick
  • att jag hann allt jag tänkt i dag
  • telefonsamtalet med en som sitter på Fågelsången varje dag
  • att jag kan sova hur länge jag vill i morgon
  • att min kollega var på jobbet igen i dag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *