Askonsdag

Ljuvligt att veta att inget mobillarm kommer att döna i morgon bitti! Jag är ledig som en outhyrd femrummare på Gävle Strand! I fem hela dar är jag alldeles arbetsbefriad och kan göra V.F.S.H. (= vad f** som helst.)
Det vore väldigt trevligt om solen kunde tränga igenom någon dag. Andy och jag är grillsugna! Tänk att få sitta och känna hur fräknarna poppar upp, en efter en!
Jag har skickat påskkort till några. Det är ingen självklarhet i dag att postgången ska existera överhuvudtaget. Jag är mycket tacksam att det fortfarande finns frimärken, gula postlådor och raska brevbärare! Själv blir jag väldigt glad över vykort med en liten katt på från Kalle och Inkan. Det är människor som dom som fortfarande värdesätter ett riktigt påsk- eller julkort av papper, som håller postväsendet vid liv! Fortsätt med det! Jag gör vad jag kan, jag med.
För övrigt är laxen inhandlad, det viktigaste på påskbordet! Sen får det snöa hur det vill, och tjockan får lägra sig över byn, det blir påsk ändå.
Räkor och goda ostar och sill är inte heller dumt. Och ägg förstås. Men jisses! Nu kommer jag på att jag glömde köpa Påskmust!
Katastrof! På riktigt. Måste fixa det i morgon!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *