Västerås eller inte…

Vaknar 8 av fågelkonsert, ner från loftet, på med morgonrocken och sticker ner barbenen utan strumpor i mina cerisa gummistövlar, hämtar fröpåsarna och kliver ut genom altandörren. Det slog mig att på baksidan har en frömatare börjat komma fram under snön. Jsg hittar den, fyller på med allsköns blandning av frön och hänger upp den i tallen. Nöjd smiter jag in igen, av med stövlarna och tar plats i fåtöljen för meditation. Det går så där. Katten vill vara nära, nära fast hon har sovit på min höft hela natten.
Eventuellt åker jag på konvent i Västerås över dan. Men jag kan ju inte bestämma mig! Solen skiner och jag skulle gärna vara hemma och greja utomhus med olika sysslor.
Det var därför jsg ville meditera. Kontakta mitt äkta själv, som jag brukar säga.
Jag gör ett nytt försök.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *