Morgonstund

Det blir inte köttfärslimpa till frukost.
Avocado med räkor, citron, hårdkokt ägg och majonnäs tar jag i stället. Köttfärslimpa får det bli till lunch.
Ska byta däck på Volvon i dag innan jag åker till Jobbet.. Så det är inte aå bråttomi dag. Jag har tänt ett ljus och ska läsa en text ur någon av mina dag-för-dagböcker. Meditera lite. Lämna över dagen.
Jag gillar vädret. Som en regnig sommarmorgon känns det när jag tittar ut.
Ha en bra dag mina vänner. Gör dagen i dag till den bästa. Tänk glada ljusa tankar, fokusera på tacksamhet! Välj det som är bra för Dig, inte det du tror att alla andra vill och behöver. Stressa inte, andas djuuuupa andetag, le mot dom du möter och dansa i bilen om det blir en bra låt.
Köp en blomma till dig själv och sätt i en vas. Stanna upp några gånger under dagen och fråga dig själv hur du har det. Ta hand om dig! Om så bara för i dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *